Loading...
 

Diagnostics NL

Diagnostics is een hulpmiddel die de gebruiker de mogelijkheid geeft om de status van uitgangen, ingangen en interfaces te controleren van de verbonden centrale eenheid. Het geeft ook de mogelijkheid om de status van sommige uitgangen en fucties te wijzigen. Het real-time bekijken van acties is ook één van de mogelijkheden. Het is het ideale hulpmiddel bij het opstarten van een project of bij het zoeken naar fouten.
Diagnostics is enkel beschikbaar wanneer PROSOFT verbonden is met een werkende Centrale Eenheid. PROSOFT zal automatisch bij het openen van het .nbt bestand van het project, trachten om een verbinding te maken met de Centrale Eenheid als de PC op het zelfde netwerk zit.

Image240

Wanneer een verbinding tot stand is gekomen, wordt het Diagnostics icoon groen.

Image241 -> Image242

Opmerking: Diagnostics kan gebruikt worden zonder .nbt bestand. Start in dit geval PROSOFT en creëer een nieuw .nbt bestand met het juiste type Centrale Eenheid (NANOS, MICROS+/PICOS). Doorloop de communicatieprocedure om te verbinden met de Centrale Eenheid zonder het bestand naar de Centrale Eenheid te versturen. Diagnostics wordt beschikbaar van zodra er een verbinding tot stand gekomen is.

Wanneer Diagnostics geselecteerd wordt vanuit het Extra menu of door te klikken op het icoon, zal PROSOFT een scherm gelijkaardig als dit tonen:

Image243

Deze knoppen laten u het type uitgang, ingang of andere functie selecteren. Het Relais scherm gaat automatisch open als Diagnostics wordt gestart.

Table of contents:

Switch Language

Technical Handbook:

Internal documentation

TT School