Loading...
 

CARDSOFT – PORTA NL

Betekent toegangscontrole meer voor u dan enkel het openen van een deur, dan heeft TELETASK de perfecte oplossing klaar om aan al uw wensen te beantwoorden en nog veel meer...
TELETASK biedt u niet alleen een systeem aan voor toegangscontrole, maar een compleet geïntegreerde oplossing die betrouwbaar, veilig, krachtig en gebruiksvriendelijk is. Het is mogelijk de deur te openen en tegelijkertijd de lichten en verwarming/koeling aan te schakelen, de water- en gastoevoer te activeren, de elektrische gordijnen te sluiten en de audio installatie in de badkamer en de keuken op uw favoriete radio station in te stellen… zelfs zonder het aanraken van één enkele toets. Het enige wat u nodig heeft is een kleine elektronische toegangssleutel aan uw sleutelbos of een proximity chip kaart in uw handtas. Van zodra het TELETASK systeem u of uw dierbaren aan de voordeur herkent, staat het huis volledig tot uw dienst. Als het donker is, zullen de lichten gedimd worden om u welkom te heten etc.
Het resultaat is niet alleen het comfortabel openen van een hekken, deur of garagepoort, maar de TELETASK oplossingen verhinderen ook dat uw huissleutels kunnen gekopieerd worden en naargelang uw wens bieden bepaalde elektronische toegangssleutels/-kaarten een volledige of slechts een beperkte toegang. De tuinman kan enkel het grote hekken open doen aan de straatkant, de garagepoort openen en de watertoevoer (voor een beperkte tijd) activeren. De poetsvrouw heeft enkel toegang tot het huis op woensdag-en vrijdagmorgen tussen 7h00 en 11h00, etc…
Om de juiste parameters te kunnen instellen voor al deze mogelijkheden, heeft TELETASK het CARDSOFT pakket ontwikkeld dat kan gebruikt worden op elke standaard PC. De instellingen voor toegangscontrole items zoals chip kaarten, ‘tags’ en proximity kaarten zijn heel makkelijk uit te voeren in CARDSOFT.

Terminologie

CARDSOFT
het gedeelte van PROSOFT Suite waar toegangscontrole wordt geconfigureerd
PORTA
De App om de toegangscontrole acties op te volgen.
Proximity kaart
In deze handleiding kan ‘proximity kaart’ zowel verwijzen naar een TELETASK kaart als naar een TELETASK elektronische toegangssleutel (‘tag’).
Gebruiker
Dit verwijst naar een persoon die een proximity kaart of tag gebruikt of bezit.
Toegangsactie
Verwijst naar een actie om toegang te verkrijgen aan een toegangscontrolelezer met een proximity kaart of tag. Een toegangsactie kan slagen (gebruiker heeft toegang) of mislukken (gebruiker heeft geen toegang).
Toegangscontrole
De ingestelde regels die bepalen waar een gebruiker toegang heeft.

Table of contents:


Switch Language

Technical Handbook:

Internal documentation

TT School