Loading...
 

MULTI-ROOM MULTI-SOURCE NL

Het installeren van een multi-room multi-source systeem met de nodige flexibiliteit op het gebied van kwaliteit, budget en mogelijkheden en dit zowel voor aparte ruimtes met achtergrondmuziek tot de perfect geïnstalleerde en geïntegreerde home cinema.
Om een vlotte en correcte audio integratie met de universele RS232 AV interface uit te voeren, is het noodzakelijk om de installatie te faseren. Deze fasen zijn misschien anders dan op het eerste zicht verwacht.
Er zijn vier fasen te onderscheiden, die de omgekeerde richting volgen van het verloop:

  1. Bepaal de gewenste audio configuratie: In deze fase bepaal je het audio systeem en de componenten die je wilt integreren.
  2. Toewijzen van de RS232 poort en de IR flashers (infrarood zenders: 8 flasher uitgangen/interface): Tijdens deze fase wordt elke IR flasher toegekend aan een audio/video component (bronnen en versterkers).
  3. Programmeer de universele RS232 AV interface. In deze fase ga je de universele RS232 AV interface voorbereiden om de audio installatie te besturen.
  4. Programmeer de audio domotica toetsen: In deze fase worden de verschillende audio functies onder de gewenste domotica toetsen geprogrammeerd.


Image313

In het verdere verloop van deze handleiding worden deze fasen één voor één besproken, maar eerst geven we meer informatie betreffende multi-room and multi-source.

Table of contents:

Switch Language

Technical Handbook:

Internal documentation

TT School