Loading...
 

Gepersonaliseerde grafische bediening

Grafisch bedieningsinterface (GUI)

GUISOFT is de TELETASK grafische bedieningssoftware die draait op een doelsysteem van waarop u uw domotica systeem bestuurdt. De software kan op de meeste PC apparatuur geïnstalleerd worden: een desktop PC (GUI/GUI+/iSGUI), een inbouw PC voor muurmontage (GUI/GUI+/iSGUI) maar ook op een Smartphone of tablet (iSGUI), ...
De GUI/GUI+ software stelt u in staat om uw TDS op een gebruiksvriendelijke en intuïtieve manier te bedienen vanaf de grondplannen van uw woning. Ieder grondplan toont een deel van uw woning. Dit kan de ganse woning zijn, of een verdieping of zelfs een ruimte.
Vanaf de GUI/GUI+ controleert u alle TELETASK domotica functies in een oogwenk én u kunt IP camera’s, dynamische HTML pagina’s integreren. Al de bedieningsmogelijkheden zijn opgedeeld in acht categorieën: 'Verlichting', 'Toestellen', 'Sferen', 'Motoren', 'Sensoren', 'Audio', 'URL of IP camera’s' en 'Alle'.
De iSGUI heeft dezelfde functionaliteiten als de GUI/GUI+ maar biedt de mogelijkheid om automatisch een volledige en gepersonaliseerde Smartphone, tablet of PC applicatie te maken. Ook de iSGUI kan IP Camera's integreren!

Table of contents:Switch Language

Technical Handbook:

Internal documentation

TT School