Loading...
 

GUISOFT Licentie NL

De GUI/GUI+/iSGUI en Control Tower moeten geactiveerd worden voor gebruik.
Bij aankoop van een GUI/GUI+/iSGUI/Control Tower licentie, ontvangt u een ‘licentiecode’. Met deze licentie code en het serienummer van de Centrale Eenheid, kan de GUI/GUI+/iSGUI/Control Tower geactiveerd worden.

Hoe een licentie activeren:

  • Ga naar www.teletask.be
  • Klik op de Professioneel tab bovenaan
  • Onder Licentie activatie, klik op de knop "Licentie activatie (TELETASK Cloud)"
  • Indien u reeds een TELETASK Cloud account hebt, log dan in. Indien niet, klik dan op "Maak een account" en volg de registratieprocedure.
  • Na het inloggen zou u naar de licentie activatie pagina moeten geleid worden. Indien dit niet het geval is, volg dan deze link
  • Vul de juiste gegevens in en klik op Download activation file
  • Het downloaden zal na enkele seconden starten (het zal ook naar u gemaild worden)
  • Start PROSOFT en open het juiste .NBT bestand van de installatie.
  • Importeer het activatiebestand via Extra > Licenties
  • Sla het .NBT bestand op en stuur het door naar de centrale

TELETASK licentie systeem

GUI/GUI+

Voor elke simultaan werkende GUI/GUI+ heeft u een geactiveerde licentie nodig. Dit wil zeggen dat u de GUI/GUI+ op een onbeperkt aantal doelsystemen mag installeren. Echter, er zullen slechts zoveel GUI/GUI+ applicaties gelijktijdig kunnen werken als u licenties heeft.
Bijvoorbeeld: Met één licentie kan u één ingebouwd touchscreen met GUI/GUI+ Continue laten werken. Anderzijds kan de licentie die gebruikt wordt voor de GUI/GUI+ op uw Desktop PC, eenvoudig ook gebruikt worden op uw Laptop onderweg!
Dit houdt ook in dat u bij aanschaf van een nieuwe computer/touchscreen PC geen nieuwe licentie nodig heeft!
Voor demo- en testdoeleinden, kan er gebruik gemaakt worden van een test-mode. Deze biedt de mogelijkheid om de GUI/GUI+ gedurende 3 dagen vrijuit te gebruiken.

iSGUI

Voor elke vijf simultaan werkende iSGUI apps heeft u een geactiveerde licentie nodig. Dit wil zeggen dat u de iSGUI op een onbeperkt aantal doelsystemen mag installeren. Echter, er zullen slechts iSGUI applicaties gelijktijdig op hetzelfde moment kunnen werken.

Control Tower

Voor elk project is slechts één TDS15110 Master Licentie nodig.
Voor elke Cliënt installatie (= .NBT bestand) is een TDS15111 Cliënt Licentie nodig. Elke Cliënt kan simultaan met max. 3 Master PC’s geconnecteerd zijn. Als er meer dan 3 simultane connecties nodig zijn, is een extra Cliënt Licentie nodig voor elke Cliënt installatie.

Switch Language

Technical Handbook:

Internal documentation

TT School