Loading...
 

Verbinding

Er zijn verschillende manieren waarop een doelsysteem met de TELETASK centrale eenheid wordt verbonden. Daarenboven is het mogelijk om vanop meerdere doelsystemen de woning te bedienen. In de onderstaande schema’s worden de verschillende mogelijkheden toegelicht.

Eén doelsysteem verbinden met de domotica

Wanneer u een GUI op één doelsysteem heeft geïnstalleerd dan kan de communicatie tussen het doelsysteem en uw domotica systeem op verschillende manieren tot stand komen.

Via LAN

Een doelsysteem met een GUI/GUI+/iSGUI over het Ethernet met het domotica systeem verbinden is zeer eenvoudig. Net zoals bij een PC, gebruikt men een Ethernet patch kabel (CAT5) of een draadloos netwerk om het doelsysteem te verbinden met de switch of router van het LAN. Verbind ook de domotica centrale via een Ethernet patch kabel (CAT5) met het LAN.

Image283

Via USB

Voor Demo of test doeleinden kan u uw doelsysteem met een GUI/GUI+ met het domotica systeem verbinden via USB. Voor een permanente verbinding is dit niet aangeraden.

Image284

Twee of meer doelsystemen verbinden met de domotica

Het verbinden van 2 of meer doelsystemen met uw DoIP Domotica Centrale kan op identieke wijze als bij één doelsysteem, op voorwaarde dat u de LAN methode correct toepast voor elk doelsysteem.
Opgelet: Alle doelsystemen, net als de DoIP Centrale moeten binnen hetzelfde netwerk gekoppeld zijn. M.a.w. het IP adres moet voor alle systemen beginnen met dezelfde drie eerste getallen. Het laatste cijfer moet verschillend zijn!
Bv. 192.168.0.100, 192.168.0.101 en 192.168.0.102, ...

Image285

Switch Language

Technical Handbook:

Internal documentation

TT School