Loading...
 

Specifieke eigenschappen van Digitale Ingangsinterfaces

Parameters

Image123

De instelbare parameters van de Digitale Ingangsinterface zijn hetzelfde als bij de 'Algemene interface'. Afhankelijk van de geselecteerde input interface, kunnen volgende parameters toegevoegd worden in het 'Knop' veld:

'Ingang Inverteren'
Wanneer deze parameter aangevinkt is, dan zal de betreffende ingang een commando sturen naar de TELETASK centrale eenheid op het moment dat de ingang geopend wordt. Dit is geïnverteerd aan de normale werking waarbij bij het sluiten van de ingang een signaal naar de TELETASK centrale eenheid wordt gezonden. Vervolgens wordt de ingestelde actie uitgevoerd.

Deze parameter wordt vaak gebruikt om normaal gesloten contacten (vb. een raamcontact) te integreren in uw TDS.

'Flank sturing'
Wanneer deze parameter aangevinkt is, wijzigen de benamingen 'Kort' en 'Lang' in de benamingen 'Bij sluiten' en 'Bij Openen'. In dit geval wordt de functie op een gewijzigde manier geactiveerd.
  • 'Bij sluiten': De gekoppelde actie wordt uitgevoerd vanaf het moment én voor de duur dat de toets ingedrukt wordt.
  • 'Bij openen': De gekoppelde actie wordt uitgevoerd op het moment dat de toets wordt losgelaten.

Wanneer een ingang werkt met ‘Flank sturing’, zal een ‘Extra functies’ tab actief worden waar een tweede paar functies ‘Bij sluiten’/’Bij openen’ kunnen ingesteld worden.

Image124

Opmerking: Bij sommige functies wordt de ‘Flank sturing’ automatisch geactiveerd en kan deze niet worden uitgeschakeld (vb.; bewegingsmelderfunctie, transparante functies, …).

Switch Language

Technical Handbook:

Internal documentation

TT School