Loading...
 

De Service Functies

Omschrijving

De 'Service' functies sturen een timer ('Geen-Actie Timer') die start van zodra geen actie in de woning wordt gedetecteerd. Wanneer de timer is verstreken, wordt een alarm ('Geen-Actie Alarm) geactiveerd.

Parameters

Bij de functie zelf

De parameters voor de Service functies worden ingesteld in de 'optie' menu van PROSOFT. Onder het tabblad 'Optie', treft u in het 'Service veld' volgende parameters:

Image194

'Geen-Actie Timer'
Deze parameter stelt de duurtijd in voor het 'Geen-Actie Alarm' wordt geactiveerd. De 'Geen actie Timer' is per 15 min instelbaar van 00u 00min tot 48u 00min. Standaard staat de tijd ingesteld op 10u00min
'Geen Actie Alarm'
Selecteer hier de functie die moet geactiveerd worden wanneer gedurende de 'Geen-Actie Timer' geen beweging werd geregistreerd. Volgende functies zijn selecteerbaar: 'Switch', 'Local Mood', 'Timed Local Mood', 'General Mood' en 'Proces Functies'. Afhankelijk van de geselecteerde functie zijn nog enkele functiespecifieke parameters noodzakelijk. Raadpleeg hiervoor de beschrijving van de geselecteerde functie.

Werking vanaf een interface

Type 'Geen-Actie Controle AAN/UIT'

'Kort'
bij een korte toetsdruk wordt de 'Geen-Actie Controle' aangeschakeld wanneer de functie 'UIT' was. Wanneer de functie 'AAN' is, wordt de functie uitgeschakeld. De 'Geen-Actie Controle' activeert de 'Geen-Actie Timer'.
'Lang'
de werking is hetzelfde zoals beschreven onder 'Kort'.

Type 'Geen-Actie Reset Timer'

'Kort'
bij een korte toetsdruk wordt de 'Geen-Actie Timer' terug naar de ingestelde tijd gezet. De timer begint opnieuw vanaf het begin te lopen.
'Lang'
de werking is hetzelfde zoals beschreven onder 'Kort'.
Wanneer de 'Geen-Actie Timer' niet door de 'Geen-Actie Controle AAN/UIT' werd gestart, zal de 'Geen-Actie Reset Timer' geen uitwerking hebben.

Werking vanuit een andere functie

Type 'Geen-Actie Controle AAN/UIT'

Afhankelijk van de ingestelde doelwaarde zal de 'Geen-Actie Controle AAN/UIT' als volgt gestuurd worden:

'Aan'
bij het inschakelen van de andere functie wordt de 'Geen-Actie Controle AAN/UIT' aangeschakeld: de 'Geen Actie Timer' start.
'Uit'
bij het inschakelen van de andere functie wordt de 'Geen-Actie Controle AAN/UIT' uitgeschakeld: de 'Geen Actie Timer' stopt.
'Aan/Uit'
bij het inschakelen van de andere functie wordt de 'Geen-Actie Controle AAN/UIT' aangeschakeld.

Bij het uitschakelen van de andere functie wordt de 'Geen-Actie Controle AAN/UIT' uitgeschakeld.

'Uit/Uit'
bij het inschakelen van de andere functie wordt de 'Geen-Actie Controle AAN/UIT' uitgeschakeld.

Bij het uitschakelen van de andere functie blijft de 'Geen-Actie Controle AAN/UIT' uitgeschakeld.

Type 'Geen-Actie Reset Timer'

Bij de 'Geen-Actie Reset Timer' is de doelwaarde niet instelbaar. De doelwaarde is informatief in het lichtgrijs aangegeven. Volgende doelwaarden zijn zichtbaar:

'Reset'
bij activeren van de andere functie wordt de 'Geen Actie Timer' opnieuw ingesteld op de aanvankelijk ingevoerde begintijd. De actief lopende timer wordt met andere woorden gewist.
'Reset/Reset'
zowel bij het activeren als bij het uitschakelen van de andere functie wordt de 'Geen Actie Timer' opnieuw ingesteld op de ingevoerde begintijd. De actief lopende timer wordt met andere woorden gewist.

Opmerking

Niet iedere functie kan uitgeschakeld worden. Raadpleeg de beschrijving van de betreffende functie.

Switch Language

Technical Handbook:

Internal documentation

TT School