Loading...
 

De Autostart Functie

Omschrijving

De autostart functie is een bijzondere functie die een vrij te selecteren functie activeert zowel bij het opkomen van de spanning als na het downloaden.

Parameters


Image200

De parameters voor de Autostart functie worden ingesteld in de 'optie' menu van PROSOFT. Onder het tabblad 'Optie', treft u in het 'Service veld' volgende parameters:

'Autostart Functie'
Selecteer hier de functie die automatisch opgestart moet worden wanneer de spanning terug op uw TELETASk centrale eenheid komt. Volgende functies zijn hier selecteerbaar: 'Geen', 'Switch', 'Local Mood', 'Timed Local Mood', 'General Mood' en 'Proces Functie'. Afhankelijk van de geselecteerde functie moeten nog enkele functiespecifieke parameters ingesteld worden. Raadpleeg hiervoor de beschrijving van de specifieke functie.
Er is slechts één autostart functie in PROSOFT aanwezig. Meerdere functies zijn echter automatisch op te starten via een 'Local Mood', een 'Timed Local Mood of een 'General Mood'.

Werking

Wanneer uw TELETASK centrale eenheid door vb. een stroompanne tijdelijk zonder stroom zat, dan zal bij het opkomen van de spanning de functie die gedefinieerd werd in de autostart functie automatisch geactiveerd worden. Ook na het verzenden van het NBT-bestand naar de centrale, wordt de 'auto-start-functie' uitgevoerd.

Switch Language

Technical Handbook:

Internal documentation

TT School